ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, НАШЕ СКЪПО УЧИЛИЩЕ!

       Най-младото училище в Смолянска община навърши 25 години.

       Училището ни постави основите на чуждоезиковото обчение в Смолянска област и днес заслужено празнува с високи национални постижения, талант, амбиция, успешна реализация на възпитаниците си, които определят съвременния му облик.

       В темелите на нашето училище са вградени любовта към по-далечни кръгозори, които се разкриват само с отличното владеене на чужди езици, всеотдайността, с която се дват и получават задълбочените знания по всички учебни предмети, недпокойния дух, който тласка и ученици и учители към непрекъснато самоусъвършенстване, към гражданска активност и високи цели в живота.

       Празничните дни бяха изпълнени с изключително въображение, новаторство, но и връщане към вековната българска традиция за уникалните школски празници - емоционални, масови, запомнящи се.

       Скъпи ученици,
Поздравявам ви с нашия юбилей и ви пожелавам да бъдете все така лъчезарни, любознателни, упорити в преследването на своите мечти.

       Уважаеми колеги,
Искрено благодаря на всички, които през годините бяха част от езиковото училище за пълното себераздаване. На Първите - поклон, че вградиха в темелите му младост и любов. На всички, с които сега доизграждаме постигнатото през годините е моето пожелание: Бъдете здрави и мъдри, за да успеем всички заедно да изградим най-здравите духовни връзки на младите хора с любимото училище. Честит празник!

РУМЯНА ХАРАДИНОВА
ДИРЕКТОР


Юбилейна брошура и вестник:

Юбилейна брошура - 25 години ГПЧЕ гр.Смолян Юбилеен вестник - 25 години ГПЧЕ гр.Смолян